راهکار های پرپشت شدن مو چیست؟
آیا درمان کم پشتی مو پیدا شده است؟ ریزش مو قطعا شایع ترین مشکل پوست و مو در سرتاسر جهان و در کل تاریخ است. این مشکل تنها برای آقایان نیست و خانم های زیادی هم از این مشکل رنج می برند، چرا که پر پشت بودن مو تاثیر بسیار زیادی در زیبایی چهره افراد و جذابیت استایل شان دارد ، یک نکته با اهیمت اینکه مو های پر پشت سن شما را معمولا چندین سال جوانتر نشان می دهد.پیشنهاد میکنم برای خرید عطر و ادکلن آنلاین حتما به فروشگاه مه استایل سری بزنید.
پس فرقی نمی کند هم آقایان و هم خانم ها همگی اغلب داشتن موهای پر پشت و بلند را ترجیح می دهند و به نظرشان زیبا و جذاب می باشد. عوامل بسیاری در کم پشت شدن مو ها تاثیرگذار هستند. ما در این مقاله قرار است در مورد راهکار های پر پشت شدن موی سر صحبت کنیم، و راه و روش های خانگی، سنتی و مدرن برای درمان کم پشتی مو و افزایش تراکم مو را برای شما عزیزان لیست کنیم و نکات خیلی کاربردی را با شما به اشتراک بگذاریم.
چرا موی سر کم پشت می شود؟
موی سر افراد در مدت زمان عمر خود در معرض آلودگی های مختلف قرار می گیرد و همچنین استفاده دراز مدت از انواع مواد آرایشی و انواع اتو و سشوار، مو جنس اصلی خود را از دست می دهد و دیگر شادابی و زیبایی روز های گذشته اش را ندارد. از دلایل دیگر کم پشت شدن مو می توان به لایف استایل یا سبک زندگی، ژنتیک و بیماری اشاره کرد. و در مورد خانم ها که دائما در حال رنگ کردن موهایشان هستند هم با هر بار رنگ کردن، موی سرشان نازکتر و کم پشتتر می شود.
عوامل تاثیر گذار در کم پشت شدن مو با توجه به سبک زندگی:
– استفاده از انواع مختلف مواد و لوازم آرایشی برای مو شامل مواردی همچون رنگ و دکلره کردن موی سر، اتو و سشوار کشیدن روزانه، فر و صاف کردن مو و استفاده از انواع تافت، ژل و کرم های حالت دهنده موی سر، که با توجه به نوع لایف استایل افراد متفاوت می باشد.
– استفاده از مدل های مویی که باعث سفت بستن مو ها و کشیدن آن ها می شود مثل شینیون کردن مو و ی حتی دم اسبی بستن موها. این کار باعث می شود مو را از قسمت ریشه آسیب ببیند و باعث ریزش و کم پشت شدن مو در مدت زمان طولانی می شود.
– تغذیه نامناسب مو، مثل عدم دریافت آهن، فولیک اسید و بسیاری مواد معدنی و مفید به میزان کافی هم باعث می شود ریشه مو ضعیف شود، رساندن مواد مغذی برای ریشه مو از طریق رژیم غذایی مناسب در سبک زندگی افراد بسیار مهم است.
– استرس یا شوک های عصبی هم در سبک زندگی افراد باعث کم پشت شدن و ریزش موی سر می شوند. استرس باعث افزایش هورمون هایی مثل کورتیزول می شود و این باعث از بین رفتن مو هایی که می خواهند رشد کنند، می شود.
این مطلب را هم بخوانید :عطر مو چیست؟
– یکی دیگر از عوامل کم بودن موی سر، ارث بری می باشد. اگر در هفت نسل قبل تر از شما یک نفر کم مو وجود داشته باشد با توج به قانون ارث بری ممکن است کم مویی به شما به ارث برسد.
– یک عامل دیگر در کم پشتی و ریزش موی سر ، می تواند بیماری های خاص و مشکلات پزشکی باشد.
روش های درمان کم پشتی موی سر
بسیاری از مواردی که باعث کم پشت شدن موی سر می شوند را می توان در خانه درمان کرد. در ادامه این مقاله ما سعی می کنیم روش های درمان کم پشتی و ریزش مو را برای شما عزیزان بیان کنیم، برای انجام بعضی از این روش های درمانی نیاز دارند قبل از انجام شان با پزشکتان مشورت کنید.
درمان ریزش مو با محلول ماینوکسیدیل ( MINOXIDIL )
استفاده از محلول ماینوکسیدیل یک روش درمان کم پشتی و ریزش مو به حساب می آید، این پماد در دوز های ۲ و ۵ درصدی وجود دارد. برای استفاده باید این محصول را روی نواحی کم پشت سر اسپری کنید. ماینوکسیدیل یک درمان ایمن و موثر برای طاسی آقایان می باشد.
درمان ریزش مو با ماینوکسیدیل حدود ۶ تا ۱۲ ماه زمان نیاز دارد تا ریشه مو تقویت شود و رشد خود را دوباره از سر بگیرد. اگر قصد دارید از محلول و لوسیون ماینوکسیدیل استفاده کنید، باید این مورد را در نظر داشته باشید که نیاز دارید به صورت دائم از آن استفاده کنید. و اگر استفاده از آن را متوقف کنید ریزش و کم پشت شدن مو دوباره اتفاق می افتد. لازم به ذکر است که این محلول به صورت شامپو های حاوی ماینوکسیدیل هم وجود دارد که می توانید آن را در حمام استفاده کنید.
درمان کم پشتی مو و ریزش مو با قرص فیناستراید ( FINASTERIDE )
استفاده از داروی خوراکی فیناستراید هم یک روش موثر برای درمان کم پشتی و ریزش مو می باشد. اگر ریزش مو دارید و یا موهای کم پشتی دارید، روزی یک قرص یک میلی گرم از این دارو مصرف کنید. معمولا این دارو را پزشکان وقتی تجویز می کنند که افراد از محلول و لوسیون ماینوکسیدیل نتیجه ای دریافت نکرده اند. قرص فیناستراید هم یک درمان موثر برای ریزش و کم پشتی موی آقایان می باشد.
درمان کم پشتی مو و ریزش مو با اسپیرنولاکتون ( SPIRONOLACTONE )
داروی اسپیرنولاکتون برای کسانی تجویز می شود که دلیل ریزش موی آنها، مرتبط با تولید آندروژن باشد. در واقع اسپیرنولاکتون یک مدر و یک داروی ضد آندروژن می باشد. این دارو برای خانم هایی که کم پشتی و ریزش مو هایشان با توجه به تغییرات هورمونی اتفاق افتاده، بسیار موثر است. لازم به توضیح است که برای تشخیص این موضوع نیاز به آزمایش خون دارید.
این مطلب را هم بخوانید: کاربرد پودر دکلره مو چیست؟
درمان کم پشتی مو و ریزش مو با کورتیکواستروئیدها ( CORTICOSTEROIDS )
داروی کورتیکواستروئیدها توسط پزشکان برای زمان هایی تجویز می شوند که دلیل ریزش و کم پشتی مو ها مشکلات مرتبط با التهاب زمینه ای می باشد. بعضی وقت ها مشکلات التهابی زمینه ای علائمی همچون کم پشتی و ریزش مو دارند.
درمان کم پشتی مو و ریزش مو با ماساژ کف سر
یکی از ارزانترین روشها برای درمان ریزش مو که بسیار تاثیر گذار هم هست ، ماساژ کف سر می باشد. این درمان بدون هزینه و عوارض جانبی است. وقتی موهاس سرتان را می شویید، باید به آرامی با نوک انگشتان دست تان سطح کف سرتان را ماساژ دهید، این کار جریان خون را در ناحیه پوست سر تحریک می کند. همچنین شما می توانید از ماساژور های سر دستی هم کمک بگیرید، تا سلول های مرده پوست را هم با ماساژ از سر جدا کنید.
درمان کم پشتی مو و ریزش مو با شامپو
شامپو های ویتامینه و مخصوصی طراحی شده اند که به دلیل دارا بودن ویتامین ها و آمینو اسید های مفید باعث سالم تر شدن پوست سر می شوند و همین موضوع موجب پرپشت شدن موی سر در طول زمان می شود و همچنین جلوی ریزش موی سر را می گیرد. برای دریافت نتیجه بهتر از این نوع شامپو ها بهتر است هر روز از این شامپو ها استفاده کنید. همچنین شامپو های مخصوص مو های کم پشت و نازک وجود دارندبه که باعث می شوند مو های شما حجم خوبی بگیرند تا مو های شما پر پشت تر دیده شوند. که این شامپو ها برای افرادی که موهای کم پشت یا نازکی دارند بسیار مفید هستند چون باعث پرپشت تر شدن مو می شوند.
درمان کم پشتی مو و ریزش مو با لیزر
یکی دیگر از روش های درمان کم پشتی مو و ریزش مو، لیزر درمانی می باشد که این روز ها توسط متخصصان پوست و مو به به افراد تجویز می شود. امروزه استفاده لیزر درمانی به دلیل فراوانی آن بسیار راحت تر شده است. لیزر درمانی برای موها بسیار مفید است و به رشد دوباره ی موها کمک زیادی می کند و باعث پرپشت شدن مو ها می شود. در نظر داشته باشید که روش درمان با لیزر چندین ماه زمان نیاز دارد تا اثر آن را حس کنید.
درمان کم پشتی مو و ریزش مو با رژیم غذایی
مهم ترین روش برای درمان کم پشتی مو و ریزش مو ، رژیم غذایی مناسب می باشد. یک رژیم غذایی خوب ریشه مو ها را تقویت می کند و جلوی ریزش مو را می گیرد در نتیجه مو ها را پر پشت می کند. بدن انسان برای سلامتی و تقویت مو نیاز به ویتامین، پروتئین، مواد معدنی و چربی ها دارد. وقتی که شما، مواد غذای مغذی و پرخاصیت برای مو را در رژیم غذایی خود اضافه کنید، کم کم متوجه پر پشت شدن مو های خود خواهید شد.
این مطلب را هم بخوانید: ماسک مو چیست؟
درمان کم پشتی مو و ریزش مو با روغن های گیاهی
از زمان قدیم تا حالا مردم از روغن های گیاهی برای درمان کم پشتی مو و ریزش مو استفاده می کرده اند تا ریشه مو را تقویت کنند. موارد بسیار زیادی هم هستند که استفاده از روغن های پرخاصیت گیاهی ، منجر به پر پشت شدن موها شده است. روغن های گیاهی، مثل روغن نارگیل ، روغن بادام تلخ، روغن جوجوبا، روغن رز ماری، روغن نعنا فلفلی، روغن چوب سدر، روغن اسطوخدوس، روغن ریحان، روغن آویشن و بسیاری از روغن های دیگر وجود دارند که استفاده از آنها ریشه مو ها را تقویت می کند.
درمان کم پشتی مو و ریزش مو با کاهش اضطراب و استرس
دانشمندان برای کشف دلایل کم پشت شدن مو ها و ریزش مو، تحقیقات بسیاری کرده اند، و یک دلیل بسیار تاثیر گذار در ریزش و کم پشت شدن مو را کشف کرده اند، آن هم وجود اضطراب و استرس در زندگی روزمره افراد می باشد. استرس و آسیب های روحی و روانی نه تنها به ریشه های مو آسیب میزند و آنها را کم پشت می کند بلکه روی بقیه اعضای بدن انشان هم تاثیر منفی دارد. پس برای درمان کم پشتی مو و ریزش مو هایتان و همچنین برای سلامت کلی بدن تان باید سعی کنید که استرس و اضطراب و نگرانی را از زندگی خود دور کنید، به هر روشی که می توانید این کار را انجام دهید، مطمئن باشید سلامت روحی و فیزیکی بدن شما ارزشش را دارد که برایش هر چه در توان دارید بگذارید تا سالم تر باشد.
برخی از روش های درمانی مرسوم برای کاهش اضطراب و استرس، کم گرفتن از طب سوزنی، درمان با هیپنوتیزم درمانی و روان درمانی با کمک متخصصین و روانکاوان حرفه ای می باشد.
درمان کم پشتی مو و ریزش مو در خانه
در ادامه چند روش درمانی دیگر برای درمان کم پشتی مو و ریزش مو ، که کاربردی هستند و عده ی زیادی از آنها نتیجه مثبت گرفته اند را خدمتتان عرض می کنیم. این روش ها را معمولا با عنوان روش های درمان کم پشتی مو خانگی می شناسند.
- استفاده از کپسایسین، عصاره ای از فلفل های قرمز تند
- خوردن جینسینگ، ریشه گیاهی با خاصیت های بسیار زیاد
- استفاده از ژل سیر، به خاطر خاصیت ضد میکروبی و ضد التهابی
- استفاده از آب پیاز، به خاطر تحریک کنندگی فولیکول مو
- خوردن پروسیانیدین، یک نوع آنتی اکسیدان فلاونوئیدی موجود در سیب، انگور و دارچین
- خوردن مقدار اندکی کافئین، چون به تکثیر سلولی و رشد ریشه مو کمک میکند
سلام پیاز را چک میکنم ببینم خوبس